Jeugdappel 16+ 2017

2017_PosterJD16+

Op D.V. zaterdag 11 november 2017 hielden wij ons jaarlijkse Jeugdappel 16+ in de Dorpskerk van Hoevelaken, een nieuwe locatie maar een vertrouwde dag. Thema van de dag was Volg Mij!. Ds. M.K. de Wilde uit Nijkerk en ds. J.W. Hooydonk uit Kockengen hebben tijdens het middag- en avondprogramma de appelwoorden verzorgd. Tijdens het avondprogramma was er ook een workshopronde.

Als jongere ben je vast ook nagenoeg 24h per dag bereikbaar via je smartphone. Allerlei signalen en notificatie die je toeroepen: ‘Bekijk mij, beantwoord mij, geef mij aandacht!’ In al dat verkeer zou stille tijd en de levensvernieuwende ontmoeting met je Schepper er zomaar bij inschieten. Het is niet voor niets dat de Heere Jezus het appel aan Zijn volgelingen doet horen: “Volg Mij!”

Dominee M.K. de Wilde sprak over over Geroepen uit de duisternis tot het licht en dominee J.W. Hooydonk heeft gesproken over het thema Wandelen in het licht

Lezingen:
1) Geroepen vanuit de duisternis tot het licht (ds. M.K. de Wilde)
2) Wandelen in het licht (ds. J.W. Hooydonk)

Foto's: klik hier!

Ook het RD en Puntuit waren aanwezig:
- Klik hier voor artikel RD;
- Klik hier voor artikel Puntuit (met video!)

Evaluatie: klik hier.