Evaluatie jongerendag: hoe was het?

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Evaluatie jongerendag: hoe was het?

De jongerendag ligt al weer een aantal weken achter ons. Was jij erbij? Wietse, Marleene en Jaap wel! Lees maar snel verder wat zij er van vonden!

 

"De jongerendag was echt geweldig. Het was de tweede keer dat ik er was, maar opnieuw ben ik onder de indruk van de dag. Indrukwekkende lezingen werden gehouden door de dominees. Wie is Jezus voor jou? Een hele persoonlijke vraag waar je antwoord op moet hebben in je leven. Dat is deze dag benadrukt. Volg Hem, voordat het te laat is."
Wietse

"HJW Jongerendag 2012, een confronterend thema: Wie is Jezus...voor mij? HIJ werd door verschillende sprekers aan ons voor gehouden door 2 keer een lezing en tussendoor een workshop van een thema dat je aansprak. De rijkdom in HEM, hoe we vrucht dragen voor HEM, Zijn liefde voor zondaren en Wie HIJ voor ons wil zijn stond centraal. Kortom een gezellige dag met veel ontmoeting, zingen, gebed, ruimte voor gesprek en een geopende Bijbel. Zeker weer een reden om volgend jaar er weer bij te zijn!''
Marleene

"Zaterdag 3 November, jongerendag Hervormd Jeugdwerk. Een veelzeggend thema: ‘Wie is Jezus..., voor jou?' Een jongerendag, wie is daar nog nooit geweest? Wel, het was voor mij de eerste keer. Voordat je gaat heb je vele vragen, hoe is de sfeer, zou er veel jeugd zijn en vooral, zou mijn verwachting, om meer van Jezus, te leren uitkomen? Op al deze vragen heb ik een positief antwoord, vooral op de laatste vraag. Deze dag stond in het teken van die ene Naam. De inleiding, de workshops, de pauzes en het afsluiten, Jezus was het middelpunt. Ik heb die dag veel geleerd over wie Jezus is en wie Jezus voor mij mag zijn!! Met die gedachte kijk ik uit naar de jongerendag 2013."
Jaap

Was jij erbij en heb je nog tips of andere opmerkingen? Vul dan het evaluatieformulier in!