Jeugdappel +16 over het thema: Volg Mij!

Jeugdappel +16 over het thema: Volg Mij!

Op D.V. zaterdag 11 november 2017 houden wij ons jaarlijkse Jeugdappel 16+ in de Dorpskerk van Hoevelaken. Van harte welkom!

Thema van de dag is Volg Mij!. Ds. M.K. de Wilde uit Nijkerk en ds. J.W. Hooydonk uit Kockengen zullen tijdens het middag- en avondprogramma de appelwoorden verzorgen. Tijdens het avondprogramma is er ook een workshopronde.Als jongere ben je vast ook nagenoeg 24h per dag bereikbaar via zijn smartphone. Allerlei signalen en notificatie die je toeroepen: ‘Bekijk mij, beantwoord mij, geef mij aandacht!’ In al dat verkeer zou stille tijd en de levensvernieuwende ontmoeting met je Schepper er zomaar bij inschieten. Het is niet voor niets dat de Heere Jezus het appel doet aan degenen die Zijn volgelingen horen: “Volg Mij!”

Dat is dan ook het thema van het Jeugdappel 16+ in Hoevelaken. Dominee M.K. de Wilde hoopt te spreken over Geroepen uit de duisternis tot het licht en dominee J.W. Hooydonk zal spreken over het thema Wandelen in het licht. Ben je 16 jaar of ouder? Van harte welkom! Neem zoveel mogelijk vrienden mee ;-)

Het Jeugdappel 16+ begint om 16:00 uur en duurt tot 21:30 uur.

De aanmelding is gesloten!