Jeugdappel -16 | Leef je leven!

Poster_JA-16

Een zonnig vakantieoord, afspreken met vrienden of een misschien Netflix-serie op de bank… Er is genoeg in het leven om van te genieten. Je laat het zien aan je vrienden en checkt ook zelf even hun instagramfoto’s. Genieten, toch? Of is er meer en leven we op die manier maar even? Hoe kunnen we écht leven en wat laat je daarvan zien aan vrienden? En heb jij het lef om daarvoor uit te komen?

Dat is waar het Jeugdappel -16 op D.V. 13 april 2019 over gaat met een #introfilm, #appelwoord en #workshops.

Bekijk alvast het programma en de workshop die je graag wilt volgen. Tot op het Jeugdappel! Met wie kom jij samen? #welkom!

Jeugdappel -16

IMG_0736

Elk jaar organiseren we half april gezamenlijk met het LCJ het Jeugdappel -16, een thema ochtend waarbij honderden jongeren uit het hele land elkaar ontmoeten.

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar? Dan is deze bijeenkomst echt wat voor jou. Ieder jaar is er een ander thema dat na een korte introductiefilm in een lezing uitgediept wordt. We zingen veel met elkaar en er is een ontspannende activiteit. Het programma duurt van 10:00-12:30 uur.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de foto's en beluister de geluidsfragmenten van voorgaande jaren, of lees de terugblik van het afgelopen Jeugdappel -16. We hopen je op ons komende Jeugdappel -16 van D.V. 13 april 2019 te ontmoeten!

|