Paasappel 2019

« Terug naar het agendaoverzicht

Datum22 april 2019
LocatieZuiderkerk, Zandlaan 16, 6717 LP, EDE

Als werkgroep van het Paasappèl is het ons hartelijk verlangen om jongeren helder en duidelijk het Paasevangelie te vertellen. We richten ons tot jongeren uit heel Nederland, alle leeftijden, voor denkers en doeners, gelovigen en ongelovigen.

Allereerst is ons doel om ongelovige jongeren, die vragen hebben over bijvoorbeeld het komen tot geloof, antwoorden aan te reiken die hen leiden tot God, zodat ze in Hem hun heil vinden. Daarnaast willen we ook de jongeren bereiken die hun heil al in de opgestane Christus gevonden hebben, zodat ook zij gevoed en bemoedigd worden in hun geloof. Het is ons verlangen dat de jongeren handreikingen krijgen om te staan in de maatschappij en te getuigen van hun heil in Christus.

Het Paasappèl is een interkerkelijke activiteit waarbij we het Woord van God centraal willen stellen. Hierbij gaat het specifiek om het Paasevangelie; ieder jaar vanuit een ander thema belicht.

Overige agenda-items