Themadag 30+ 'Christelijke tevredenheid'

« Terug naar het agendaoverzicht

Datum05 oktober 2019
LocatieElimkerk, Ouderkerk a/d Amstel

Dertigplussers opgelet! D.V. zaterdag 5 oktober organiseren we, in samenwerking met het LCJ, weer een themadag 30+ in Ouderkerk aan de Amstel (Kon. Julianalaan 24, 1191 CE). Met elkaar staan we stil bij het thema ‘Christelijke tevredenheid’.

Is alles naar wens? We zijn gewend om ons leven in te richten naar ideaalplaatjes. Een leuke baan, een mooi huis, fijne vrienden, lieve familie. Maar hoe kan het dat mensen die alles hebben toch ontevreden zijn? Terwijl sommige mensen die veel moeten missen deze kunst wel geleerd hebben. Wat zegt de Bijbel tevredenheid? Op deze 30+ dag hopen we ons op dit thema te bezinnen in een sfeer van ontmoeting en gezelligheid. Zo krijgen we een voorbeeld van ‘Christelijke tevredenheid’ tot navolging in de praktijk.

Sprekers deze dag zijn ds. A.C. Uitslag en dr. H.F. Massink.

We starten 14.00 uur en zullen rond 21.00 uur afsluiten. De kosten voor deze themadag bedragen €30,00 (incl. diner). Meld je aan via het aanmeldformulier. Meer info zoals route&contact, terugblik en foto's van de vorige keer kun je vinden op de website van het LCJ.

Wij ontmoeten je graag op de themadag 30+.

Overige agenda-items

|