#1 - 10 | Gooi de hengel uit! | Marcel Vroegop

« Terug naar het nieuwsoverzicht

#1 - 10 | Gooi de hengel uit! | Marcel Vroegop

Ben jij al een ‘visser?’ Gooi jij de hengel van het Evangelie uit om mensen te ‘vangen’ voor Koning Jezus? Misschien zeg je: “Ja, maar dat is nog niet zo gemakkelijk, ik kan wel wat hulp gebruiken!” Om daaraan tegemoet te komen hebben we digitale toerusting ontwikkeld. Bekijk de nieuwe videoserie waarin we toerusten over het ‘visser-zijn’ in het kinder(evangelisatie)werk.

Evangeliestek lanceert vanaf december ’15 een videoserie over ‘Het Evangelie tot kinderen’. Deze serie wil een eerste aanzet zijn om kinder(evangelisatie)werkers te ondersteunen in hun werk. Hoe kun je gebruik maken van voorbeelden? Op welke manier kun je kernelementen van het Evangelie eenvoudig doorgeven? Op welke manier doen we ons kinder(evangelisatie)werk? Wat moeten we niet vergeten als we bezig zijn met kinderwerk?

Alles draait om het ‘vissen’. Evangeliestek wil graag dienstbaar zijn om het ‘visgereedschap’ in orde te maken, de hengels goed af te stellen en alles waar daar bij hoort, maar bovenal: dat we gaan vissen. We hopen dat deze videoserie verder op weg helpt in het ‘vissen’ en om als kinder(evangelisatie)werkers onderling over door te spreken. In de komende weken zullen we wekelijks een video publiceren. Houd de website en sociale media in de gaten!