Heb je al vakantieplannen?

Heb je al vakantieplannen?

Sinds enkele jaren evangeliseren jongeren iedere zomer een week lang in de Limburgse stad Kerkrade. Een stad waar de nood groot is. Vergrijzing, werkeloosheid, leegloop, criminaliteit en sociale nood zijn enorm. De Katholieke kerken lopen leeg, reformatorische protestante of behoudende evangelische gemeenten zijn er niet. En toch is er ook een boodschap van hoop voor Kerkrade. Een boodschap van genade voor zondaren, door het bloed van de Heere Jezus.

Ook deze zomervakantie hopen we met een groep jongeren te evangeliseren in Kerkrade, D.V. 26 juli tot en met 2 augustus 2014. We houden kinderclubjes in diverse wijken, met daaromheen straatevangelisatie. We sluiten deze week af met een maaltijd met bewoners uit de stad Kerkrade. Ieder jaar een bijzonder indrukwekkend moment. Gods Woord gaat uit en zal nooit ledig wederkeren.

We zijn op zoek naar jongeren die:

• Een liefdevol en bewogen hart hebben.
  • Goed met kinderen kunnen omgaan.
  • Met hun naaste over de Heere willen spreken.
  • Een werkvakantie in Gods Koninkrijk willen invullen.

In deze week trekken we als reformatorische jongeren intensief met elkaar op.  Voor het straatwerk word je goed voorbereid. Speciaal voor de jongeren die werken in de openluchtclubs voor kinderen bieden we een verplichte training op twee zaterdagen  in mei/juni. Naast inspanning is er voldoende ruimte voor ontspanning en is de catering goed geregeld. Het kamp valt onder verantwoordelijkheid van de kerkenraad van de Hersteld Hervormde Gemeente Apeldoorn. De kosten zijn €175,-- all in. Ben je tussen de 16 en 29 jaar, meld je dan nu aan via www.eenboodschapvoorkerkrade.nl