HJW = AVG-proof

« Terug naar het nieuwsoverzicht

HJW = AVG-proof

Uiteraard hebben wij onze organisatie ook laten doorlichten op de AVG-wetgeving. In samenwerking met een professional zijn de puntjes op de ï gezet.

We kunnen constateren dat we als organisatie AVG-proof zijn. Voor privacygevoelige data maakt het HJW gebruik van externe systemen zoals AFAS en Microsoft Exchange. Het voordeel hiervan is dat wij meeliften met de uitvoeringsverplichting van deze grote partijen. Daarnaast hebben we intern ook orde op zaken gesteld en alles in conform wet en regelgeving aangepast.

We vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Daar doen we onze uiterste best voor. Maar voor ons blijft dit wel de belangrijkste vraag: Staan de namen van onze jongeren opgeschreven in het ‘boek des levens’? Als je naam in het boek van de Heere Jezus staat, ben je pas echt veilig en geborgen.

Heb je vragen betreffende de privacy bij het HJW? Of zie je iets waarvan je denkt: dat moet anders? Neem gerust contact op met onze functionaris gegevensbescherming of raadpleeg ons privacy statement.