Kerkenradenoverleg 2019

Kerkenradenoverleg 2019

Ook dit jaar hopen wij ons HJW kerkenradenoverleg te hebben. Deze vindt plaats D.V. dinsdagavond 4 juni in de Dorpskerk te Waarder (Dorp 15, 3466 NE). De avond start om 20.00 en u kunt vanaf 19.45 binnenlopen. Dit jaar hopen we met elkaar stil te zijn bij het thema 'Hoofd en hart', met de onderliggende opdracht om ambtsdragers te worden die de volgende generatie willen inwijden in wat de kerk al eeuwen gelooft. Ds. M. Messemaker zal deze inleiding verzorgen.

Kerkenraden waarvan wij weten dat ze zich met ons sympathiseren krijgen ook dit jaar weer een speciale uitnodiging, maar ook ambtsdragers die zich op ons betrokken voelen, uit andere kerkenraden, zijn van harte welkom. Naast het onderwerp dat besproken wordt, hoopt ook Rick Schreur, projectleider van JustReadIt, aanwezig te zijn om de voortgang van het catecheseproject toe te lichten. Verder is er gelegenheid om vragen te stellen aan het HJW en gezamenlijk mee te denken over waar komende tijd taken liggen voor ons.

We zien ernaar uit om opnieuw veel kerkenraden te ontmoeten.