Nieuw: Lessenserie voor Doenerjongeren van 11-15 jaar

Nieuw: Lessenserie voor Doenerjongeren van 11-15 jaar

Door de stuurgroep Doeners in de Kerk is er weer een nieuw product ontwikkeld, speciaal gericht op doenerjongeren in de kerk. Het gaat om een lessenserie over de tabernakel, waarbij jongeren door middel van interactieve lessen en door het maken van een bouwmaquette meer te weten komen over de bouw van de tabernakel en de onderdelen die daarin een plaats hadden. Er wordt stilgestaan bij de betekenis daarvan voor het volk Israƫl, maar ook voor het leven van de jongeren vandaag.

Bij de tabernakellessen hoort een handboek voor catecheten, leidinggevenden of docenten. Daarnaast is er een werkboek voor de jongeren. Ook zijn er zeven PowerPoint presentaties beschikbaar ter ondersteuning bij de lessen (voor elke les één).

Het handboek en het werkboek zijn te bestellen via de webshop van het LCJ, onder 'diverse uitgaven'. De PowerPoint presentaties kunnen gedownload worden onderaan dit nieuwsbericht of bij het handboek.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Anja den Otter, projectleider Uitgaven Doeners in de kerk │ info@doenersindekerk.nl06-15260896

Les 1 - Binnenkomen
Les 2 - Bij de voordeur