Nieuwe uitgave HR-12 beschikbaar

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuwe uitgave HR-12 beschikbaar

Weet jij wie de meest wijze koning was? Hij mocht aan de Heere vragen wat hij maar hebben wilde. Toen koos hij voor wijsheid. Deze wijze koning is Salomo.

De nieuwste handreiking -12 gaat over koning Salomo. In zes schetsen leren we deze koning beter kennen. Je leest over zijn grote wijsheid die hij van de Heere ontving. Je ziet hoe hij die prachtige tempel bouwt. Je maakt een staatsbezoek van de koningin van Scheba mee. Uit het Spreukenboek hoor je iets van Salomo’s wijze woorden. Maar je ziet ook hoe het koninkrijk scheurt, vanwege Salomo’s zonde. Heel Salomo’s leven roept om de komst van de Meerdere Salomo: de Heere Jezus Christus. Over Hem gaat dan ook de laatste schets.

In elke schets staat een Bijbelgedeelte uit leven of de werken van Salomo centraal. De schetsen leveren veel uitleg en achtergrondinformatie, afgewisseld met (bijbelstudie)vragen, puzzels en creatieve verwerkingen. Het boekje is prachtig vormgegeven met kleurrijke afbeeldingen en is bedoeld als werkboekje voor het kind. Deze nieuwe handreiking is te bestellen via de webshop. Er zijn online leidingdelen beschikbaar . met een voorbereidende exegese, vertelschets en aanvullende creatieve verwerkingen.