Voorbeeldig - Interkerkelijke toerustingsdagen 2019

Voorbeeldig - Interkerkelijke toerustingsdagen 2019

Onder kinderen en jongeren in de kerk leven veel vragen. Als leidinggevende, catecheet of (jeugd)ambtsdrager zoek je soms naar woorden bij het geven van een antwoord. Veel (vaak onuitgesproken) vragen zijn samen te vatten in de vraag 'Hoe moet ik leven?'. Op die vraag zou elke leidinggevende moeten kunnen zeggen: 'Ik zal het je voordoen.'

Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan en daarom worden er D.V. 14 september op Urk en 21 september in Gouda interkerkelijke toerustingsdagen georganiseerd, waar we met elkaar willen nadenken over het thema: Voorbeeldig – Voorbeeld doet volgen.

De locatie 14 september is op Urk (Ichtushof) en 21 september in Gouda (Driestar Educatief). Er zal een hoofdlezing zijn en twee workshoprondes. Beide dagen starten om 15.45 uur en zijn om 20.30 afgelopen. De hoofdlezing wordt verzorgd door Prof. Dr. A. Baars en er zijn diverse workshops.

Ga voor aanmelding en meer informatie over de doelstellingen deze interkerkelijke dagen, de inhoud van de workshops en het verdere programma naar de website www.goedinvorm.nu. Reserveer de datum vast in uw agenda en begin het nieuwe seizoen met bezinning, ontmoeting, samen zingen en leren voor de praktijk van het kinder- en jeugdwerk.

Van harte welkom!