Handreiking nieuwe stijl

In deze nieuwe vorm van Handreiking -16 ligt nadruk op verbinden, verdiepen en toepassen van de Bijbelse boodschap. Dit gebeurt aan de hand van diverse werkvormen om zo de boodschap dicht bij het hart van jongeren te brengen. De uitgave bestaat uit een leidingdeel, een doeboek en een PowerPoint presentatie. Het materiaal is overigens ook goed zonder de PowerPoint presentatie te gebruiken.

Het materiaal is beschikbaar in zowel de Statenvertaling (SV) als de Herziene Statenvertaling (HSV).

Zowel het doeboek als het leidingdeel kan op de volgende manieren besteld worden:

  • Geprint in kleur
  • Geprint in zwart-wit
  • Digitaal (gratis te downloaden). In dat geval moet je als leidinggevende het werkboek voor de jongeren zelf uitprinten.

Bij elke uitgave horen dus 12 producten: 3x leidingdeel en 3x doeboek in SV, 3x leidingdeel en 3x doeboek in HSV. De downloads voor werkboek, leidingdeel en presentatie zijn te vinden bij de (gratis) producten voor de digitale variant.

'De doop geeft hoop' is de eerste Handreiking die in deze vorm wordt uitgegeven; we zullen deze vorm uitgebreid evalueren. Seizoen 2017-2018 gebruiken we als testperiode. We adviseren vóór het gebruik van deze nieuwe Handreiking het instructiefilmpje dat bij het materiaal hoort te bekijken. Klik hier voor een instructiefilmpje over het gebruik van het materiaal.

Bijbelstudie nieuwe stijl

|