Nieuw materiaal rondom Pinksteren

Evangeliestek

29 april 2022

We leven toe naar de hemelvaart van Jezus Christus en de uitstorting van de Heilige Geest met Pinksteren. Voor deze bijzondere heilsfeiten heeft Evangeliestek materiaal ontwikkeld. Deze producten zijn te gebruiken in het gezin, kinderclubs of voor kinderevangelisatie doeleinden.

Pinksteruitdeelplaat
Bij Zijn hemelvaart ging de Heere Jezus terug naar Zijn Vader in de hemel. Tien dagen later kwam de Heilige Geest naar de aarde. Deze uitdeelplaat bevat het verhaal over Pinksteren en een creatieve verwerking van een luchtballon. In deze ballon worden vuur en wind verwerkt, de tekenen van de komst van de Heilige Geest.

Pinksterboekje ‘De Redder stuurt zijn Geest’
Het pinksterboekje is vernieuwd en uitgebracht onder een nieuwe titel ‘De Redder stuurt Zijn Geest’. In dit boekje worden op een mooie manier foto's, verwerkingen en bijbelverhalen gecombineerd. Zo wordt de geschiedenis van Hemelvaart en Pinksteren uitgelegd aan kinderen. Dit boekje is zeer geschikt om uit te delen tijdens de kinderclub of bij een kinderevangelisatiemoment.

Pinksterboekje in het Oekraïens
Het pinksterboekje ‘De Redder stuurt zijn Geest’ is ook verkrijgbaar in het Oekraïens. Zo kan dit boekje ook worden gebruikt voor kinderen van vluchtelingen op school en bij kinderevangelisatiemomenten. Dit boekje is gratis beschikbaar gesteld door fondsenverstrekkers. Gebruik de kortingscode UA2022 bij het plaatsen van uw bestelling.

Terug naar de lijst