'Het Venster'

Magazine

Ontvangt u ons donateursmagazine al?

Als Hervormd Jeugdwerk willen we u graag meenemen in ons werk. Daarom geven we twee keer per jaar een donateursmagazine uit. Door dit ‘venster’ nemen we u mee in het prachtige werk wat wij in de gemeenten en onder jongeren mogen doen.

Mei 2021

“Hebben jullie wel genoeg werk in deze tijd waarin veel jeugdwerk stil ligt?” vroeg iemand onlangs. Een begrijpelijke vraag. Lees het antwoord van Aart Jongejan in dit nieuwste nummer van 'Het Venster'. Daarnaast meer over nieuwe producten, activiteiten en een artikel over de solidariteitskas. Tenslotte meer info over het Interkerkelijk Kennis Centrum.

December 2020

Vooruitkijken is moeilijk. Zeker in deze tijd. Het is moeilijk te voorspellen hoe het winterseizoen verder zal verlopen. Hoeveel impact zullen de coronamaatregelen nog hebben de komende tijd? Wat zullen de (blijvende) gevolgen zijn van heel de coronaperiode voor het kerkelijk meeleven van jongeren? Toch hoeven we niet in het onzekere te blijven.

Mei 2020

Als kerk leven we in crisistijd. Dat staat centraal in dit magazine. U kunt lezen over het invullen van catechisatie in deze tijd, rouwprotocollen die ontwikkeld zijn vanuit ABC van het Geloof. Ook is er een artikel rondom het opvoeden en thuisonderwijs.

Over HJW