Marjolein Huisman

Kinderwerker, HRM / Financiën

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op deze pagina om meer te weten te komen over ons team. Mijn naam is Marjolein Huisman en ik ben geboren in 1979. Sinds maart 2019 ben ik werkzaam in het team van het Hervormd JeugdWerk. Toen mij gevraagd werd om in dienst te komen, heb ik daar niet heel lang over hoeven na te denken. Het werken voor het Hervormd JeugdWerk voelt voor mij vaak als vrijwilligerswerk, alleen mag ik het nu betaald én fulltime doen!

Hiervoor was ik werkzaam bij de financiële afdeling van een onderwijsadministratiekantoor. Ook nu besteed ik het merendeel van mijn tijd aan financiën en personeelszaken. Daarnaast ben ik betrokken bij de organisatie van het kinderappel, de bijbelstudieconferentie 30+ en zijn er nog vele andere projecten binnen onze organisatie die mijn aandacht vragen. Het werk is dus heel veelzijdig!

“Zodat ze hun hoop op God stellen”

Binnen onze kerkelijke gemeente in Goudswaard ben ik al jarenlang leidinggevende van de zondagsschool, commissielid van de vakantiebijbelclub en lid van de jeugdraad. Het is heerlijk om Gods Woord aan de kinderen door te geven en hen te wijzen op Jezus Christus, de enige Weg tot behoud. Dit staat ook in Psalm 78:4 beschreven: ‘Wij zullen ze niet verbergen voor hun kinderen, maar aan de volgende generatie de loffelijke daden van de HEERE vertellen, Zijn kracht en Zijn wonderen, die Hij gedaan heeft. In vers 7 staat vervolgens ‘Zodat ze hun hoop op God stellen en Gods daden niet vergeten, maar Zijn geboden in acht nemen.’ Het is mijn gebed en verlangen dat het werk van het Hervormd Jeugdwerk eraan bij mag dragen dat kinderen en jongeren tot Jezus komen!

Team